Aviz Legal

Autorul site-ului nu este responsabil pentru conținutul legat sau la care se face referire din paginile sale. În cazul în care se produc daune prin utilizarea informațiilor prezentate acolo, numai autorul acelui conţinut poate fi răspunzător, nu cel care a creat aceste pagini.

AcademiaAnime.com nu găzduiește niciun conținut!

Tot ceea ce face academiaanime.com este să conecteze sau să încorporeze conținut care a fost încărcat pe site-uri populare de partajare video online, cum ar fi Veoh.com / Megavideo.com / Youtube.com / Google Video. Toți utilizatorii youtube / veoh / megavideo / googlevideo au semnat un contract cu site-urile atunci când își configurează conturile, ceea ce îi obligă să nu încarce conținut ilegal. Dând clic pe orice link către videoclipuri în timp ce navigați pe academiaanime.com, urmăriți conținut găzduit de terți și academiaanime.com nu își poate asuma responsabilitatea pentru orice conținut găzduit pe alte site-uri.

Nu încărcăm videoclipuri și nici nu știm cine și de unde provin videoclipurile. Nu promovăm nicio conduită ilegală de niciun fel. Linkurile către videoclipuri sunt trimise de utilizatori și gestionate de utilizatori.

Dar acest lucru nu ne derogă de la faptul că suntem răspunzători în selectarea utilizatorilor noştri. Dacă sunteţi proprietarul drepturilor de autor, sau un reprezentant al acestuia, şi aţi găsit conţinut care vă încalcă acest drept, vă rugăm să ne contactaţi prin formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp vom înlătura acel conţinut de pe site cât şi utilizatorul care l-a adăugat.